onsdag 2 maj 2012

En helt och hållet organisatorisk fråga

Ibland när barnen kommer hem med cirka femtio teckningar på en och samma gång och med ungefär samma motiv på alla (som eventuellt skulle kunna vara multifärgad spaghetti mot vit bakgrund) brukar jag spara dem i papperskorgen.

Jag hoppas de inte blir allt för arga för det när de blir äldre.

7 kommentarer:

Miss Baglady sa...

Haha, jag dör vilket bra ställe att organisera bort dem på.

Per sa...

Här tar du faktiskt upp en mycket viktig samvetsfråga. Du bör givetvis inte "spara dem" i den vanliga soptunnan utan i pappersåtervinningen.

BellaMio sa...

Skönt att höra att fler än jag gör så där, så fort något suttit upp på kylskåpet mer än 2 dgr plockad det ner för förvaring i pappersåtervinningslådorna istället! Me like :)

Grabben i bloggen bredvid sa...

Här är en till som "arkiverar" och "återvinner" regelbundet :)

http://andrahalvleken.se/2011/12/14/jag-drunknar-i-electras-pyssel/

Anonym sa...

Om "papperskorgen" är ett känsligt uttryck kan man säga "runda arkivet". Funkish.

/ Isan

Anonym sa...

Min sexåriga dotter frågade mig häromdagen var jag sparar alla teckningar och andra pysselgrejer hon har gjort? Som tur är blev hon distraherad av annat innan jag behövde svara... måste komma på nåt bra svar till nästa gång hon frågar, hon kommer inte bli nöjd...

/Mariana

Anna sa...

Jag har ordnat med en pärm till vår lillkille där vi arkiverar hans bilder -det har dock inte blivit så många av det än.. Men det som förskolefröknarna hänger på hans plats, sparas =) Sen har jag en annan pärm med tomma blad i som han kan kladda hur mkt han vill i^^