söndag 27 maj 2012

Hälsningar från bitterfittan

Förra året blev jag inte firad på mors dag. Björn hann inte/glömde bort/visste inte/hade inte råd/fastnade med foten i tvättmaskinen just som han skulle köpa något. Sen hade han jättedåligt samvete och fick mig att lova att inte något till honom på fars dag och så svor han på att gottgöra mig i år.

Så idag fick jag inget. Förutom kramar. Men inga teckningar, hemmagjorda armband, fint dukad frukost eller blommor.

Så nästa år tänker jag nog resa bort på mors dag. Ensam. Och rita en fin teckning till mig själv.

Så att jag känner mig lite uppskattad i alla fall.

9 kommentarer:

Jenny sa...

Du får vara en bitterfitta! Jag firar dig istället. Tack fina roliga du för att du förgyller mig vardag med dina galna men smarta blogginlägg. TACK!!! och grattis på mors dag <3

Sara sa...

Håller med Jenny, och passar på att tipsa om att jag aldrig blivit så firad som efter jag "sagt upp mig som projektledare".

Sandra sa...

Men Maria, då kan vi väl bestämma nu att vi åker tillsammans för seppe gav inte ett jota heller. Hans argument: men det é väl barnen som ska fira dig.. herre gud vad tragisk han é.

Kram Sandra

Anonym sa...

Jag tycker lite synd om dig, men för att ge dig lite perspektiv så skulle jag ha kunnat fira/blivit firad på min första morsdag idag, men tyvärr finns ingen som kan fira mig. Min son kommer aldrig att kunna rita teckningar eller göra armband åt mig. Ja, jag är bitter.
-S

LillaUlle sa...

Jag blev inte heller firad, men fick äran att fixa blommor för att fira både sambons mamma och min egen mamma... Och det var ju snällt... eller nåt.

my sa...

Att resa bort själv på mors dag - vilken mysig idé! :)

Själv planerade jag en massa firande av min mor, besök hos släkten och middag hos oss. Maken hävdar bestämt att "hemma i Belgien är mors dag en dag då alla mammor servar alla andra lite extra mycket", jaja, eller hur. :P

Min lille påg visade i alla fall hur mycket han tycker om att umgås med sin mor genom att väcka mig vid tre för att ha massor med extra tid att umgås. Tack! Vilken fin present!

Tack för en härlig blogg förresten, min första kommentar här. Njuter av att läsa!!

Anonym sa...

Känner igen mig precis! Under årens lopp har man hört alla bortförklaringar som går att hitta på (foten i tvättmaskinen var dock en ny!)Tack och lov blir det bättre när barnen blir större och håller reda på detta själva + att man slipper bli sur på gubben!

Fröken sa...

Björn? Är du hans mamma också? Är inte det förbjudet? :)

MISS i sa...

Vill mamma bli firad får mamma fixa det själv.

Förra året pantade jag flaskor och tryckte INTE på välgörenhetsknappen. I år hade jag tur för Dagis tvingade barnen teckna till sina mammor :-D

kolla gärna in det här:

http://vardagslinjer.blogspot.se/2011/05/tjanade-57kr-och-tryckte-inte-pa.html

Bra ide med att resa bort!