torsdag 17 maj 2012

Solklart

Men gud, jag tror verkligen att de är något på spåren här! En sån där platt och anorektisk mage kan ju faktiskt inte innehålla något annat än en bebis:

3 kommentarer:

Annette sa...

Ja herrejesus vilken "stor" mage! Måst ju bara vara gravid! ;)

Malin J sa...

Men det ser ju vem som hellst att bebin ligger långt bak mot ryggraden! Hon är faktiskt i sjunde månaden redan, det vet jag för det har jag läst någonstans och allt som skrivs är ju sant, det vet ju alla. ;-)
Ja jösses, tänk vad de hittar på de där tidningarna. Kan inte krävas mycket för att då jobb där. Kanske borde skicka in en ansökan. Jag är väldigt bra på att hitta på sagor.

Anonym sa...

Jag är superbra på att ljuga i nödlägen, borde söka jobb där. I själva verket borde jag ERBJUDEN ett jobb där, så bra är jag på att ljuga ibland. Skulle, efter endast en ynka månad, bli lika bra som dem som redan jobbar där. Som den där bilden t ex, jag hade kryddat till det med att hon väntade tvillingar, alla ser ju att den där magen, den innehåller minsann inte bara mat (luft av plattheten att döma). Shit, nu väntar jag bara på att de ska knacka på dörren med anställningskontrakten. För chefredaktörsjobbet alltså.