måndag 19 mars 2012

Tråkigt med förberedelser

Igår tog vi det här konceptet med budgetbröllop ett steg längre och skapade ett Facebookevent.

Alltså, vi ska skicka ut riktiga inbjudningar också, jag lovar. Vi ska bara ha tid och ork och lust att 1. hitta en sajt som gör kort 2. bestämma hur det ska se ut 3. beställa.

Så det kommer nog bli vilken månad som helst.

Är det förresten nån som är insatt i såna här vett- och etikettsregler: måste inbjudan hinna komma med posten innan själva bröllopet? Eller är det så att säga tanken som räknas?

8 kommentarer:

Potatishäxan sa...

Ha ha, skit i inbjudningarna de är så bajsnödiga. Med små hjärtan och guldtext, eller snäckor och papperssnören. Fejsbok is da shit.

Mvh Brud-i-bakelseklänning 2002

Mammahäxan sa...

Det är tanken som räknas. Å eftersom det är så behööver ni ju inte ens gifta er. Räcker med att ni tänker på det.

S. sa...

Budgetvarianten på inbjudning är väl skrivare, ev. kopieringsmaskin, ev. sax och lim.

Inför en släktings bröllop var vi ca fem personer som under en kväll klippte och klistrade inbjudningskort hemma hos brudparet. Mycket trevligt (och billigt för dem). Samtidigt hade vi lite vinprovning med omröstning om vilket vin det skulle bjudas på under bröllopet. Som tur var blev vi klara med inbjudningskorten innan vinprovningen gick över styr :-)

Anonym sa...

Det är ju faktiskt mycket billigare att skicka dem efteråt, tänk vad mycket pengar ni spar på mat och dryck om folk inte kommer.

Linda sa...

Vi hade budget variant på vårat bröllop! Kläder, lokal, & ringen gick på 5000:-, sedan fick alla gästerna ta med sig sin egen mat ( det var allt ifrån kall pizza till korv och annat gott) Min ena svägerska gav oss bröllopstårtan i present & den andra är florist så hon gjorde en brudbukett i present!

SMIDIGT; BILLIGT & BRA!

Me and my dark secrets sa...

Eller så gifter man sig hemligt och skiter i hela grejjen - bröllopspresenter får man i efterhand ändå - eller vi fick iallafall ;)

sofie sa...

vistaprint.com och optimalprint är två varianter. Jag gör kort på beställning, och då blir de exakt som man vill ha dem, utan hjärtan och guldkanter, men det blir svindyrt så om det ska vara budget så är det kanske bättre att välja bland de färdiga varianterna. Annars får du hojta till! / en som ofta läser men aldrig kommenterar.

Anonym sa...

Som nån ovan skrev, Vistaprint! Vi ska också ha ett budgetbröllop och jag valde nån av deras färdiga varianter (med min text såklart), beställd ca 50 stycken för 200 kronor! Och de kom hem i brevlådan på bara nån vecka.