söndag 18 mars 2012

Om mötet ikväll

Jag har fått höra av en säker källa att det KOMMER serveras snacks till mötet ikväll, så jag är nöjd på den punkten.

Men om frågan om vem som ska vara sekreterare dyker upp tänker jag inte anmäla mig. Jag tänker stirra ner i golvet tills faran är över, oavsett hur konstig stämning det blir. Det får nån annan faktiskt vara.


7 kommentarer:

hanni P sa...

Ta inte med dig någon penna, så borde du vara safe!

Camabo sa...

Har du läst "Konsten att förstöra ett möte"? Där står det hur man ska göra för att ett möte ska bli totalt värdelöst. Om ni inte har läst den så tycker jag absolut att ni ska göra det först. Jag menar... det är ju ingen idé att ni har ett möte innan ni vet om vilka fallgropar som finns. Man kan ju inte bara ha ett möte hur som helst. Det finns faktiskt regler att följa.

Herregud... folk gör hur som helst nu för tiden...

Singelmamman sa...

Kom ihåg att be om powerpointbilderna!

Hanna sa...

Här har du ett till fan av Prostens barnbarn. Jag har också alla mina barn- och ungdomsböcker kvar.

Anonym sa...

Nu ska jag berätta en helt sann sak. Även jag mailade min sambo nu i veckan och bjöd in till möte (med bifogad dagordning). Han tyckte att jag var citat "helt sinnessjuk". Jag var själv sekreterare och antecknade flitigt. Sedan dog datorn och allt försvann. (Fuck Pages).
Högst oklart vad jag ville ha sagt med detta, men ville bara berätta om våra parallella, men omvända liv.

Anonym sa...

hahaha du är så underbar :D

Maria sa...

Hahahahahahahaha! "Helt sinnesjuk", jag tror jag dör! Det är ju faktiskt ganska sinnesjukt, jag kan inte annat än hålla med där. Men Björn och jag är liksom likadana när det gäller sånt här - tack och lov -och det passar oss bra.

Och anonym, tack!