lördag 17 mars 2012

Inbjudan

Det här mejlet fick jag förut idag. Det var Björn som bjöd in mig till ett extra långt söndagsmöte i morgon:
Av någon anledning blev han lite sur över mitt svar "Blire snacks till eller?". Han muttrade något om jag inte tar saker på allvar, men vadå - anordnar man ett möte så där får man väl fixa förfriskningar? Annars vet jag faktiskt inte om jag vill gå.

8 kommentarer:

Limpy sa...

Jag tycker att din fråga var mycket befogad.

Limpy sa...

Jag tycker att din fråga var mycket befogad.

Singelmamman sa...

Hygienkrav. Och powerpointbilder som du kan få e-postat till dig efteråt så du slipper anteckna på mötet.

Mammahäxan sa...

Tycker att snacks ska ingå. Och mineralvatten. Även om man inte gillar mineralvatten så ska det stå en flaska vid ens plats. Är det konferens så är det.

hanni P sa...

Extra långa möten kräver extra många förfriskningar! Och särskilt punkten bröllop (som är den enda som inte börjar med versal???) vill jag att du redogör noga för! Själv har jag gått och köpt en pack bröllopstidningar som jag strategiskt placerar i närheten av t ex S mobiltelefon eller iPad. Så att han inte ska missa dem. Funderar på att markera vilka ringar jag gillar också, med en färgglad post-it eller nåt...

Linda sa...

Oh jag vill med ha sådana där möten, men min man VÄGRAR ens att prata med mig, för det blir sådana hetsiga diskutioner & han tror jämt att det är hans fel i de flesta fallen.. Jag vill ju bara upplysa honom..

Maria sa...

Det fanns mineralvatten också!

Punkten bröllop är väl inte så mycket att redogöra för... Vi gjorde ett facebookevent. Sen blev vi trötta och tyckte att det räckte för kvällen. Kommer nog inte köpa en enda bröllopstidning. Står det nåt spännande i såna? Missar jag något?

hanni P sa...

Nä, du missar nog inte ett dugg faktiskt! Men alla som har nånting med bröllop att göra annonserar ju så lite tips om inbjudningskort kan man ju få. Och en eller annan tidsplan och budgetförslag. Sen är det mest reklam och glammiga bilder på klänningar man ändå inte kommer i när man nyss fött tvillingar...