söndag 17 oktober 2010

Inlärningssvårigheter

Vi övningskör och vi övningskör, men hur många timmar vi än lägger ner kan jag inte lära mig att backa. Eller ja, jag kan backa i normala situationer som att parkera eller backa ut från en parkeringsplats. Inga problem.

Men jag kan för mitt liv inte backa runt ett hörn som de där sadistiska uppkörningstyperna tydligen kräver. Det spelar ingen roll hur mycket jag än övar eller skriker på Björn, det hjälper inte. Och hur ska man lära sig annars?

5 kommentarer:

frikadellen sa...

Jag är ett enda frågetecken. Du gör uppenbarligen allt rätt.

Helena m. 4 sa...

Kanske läge att beställa EN enda körlektion med enbart fokus på att backa runt hörn ? Givetvis med en körskolelärare som heter något annat än Björn eftersom det oftast är extremt kontraproduktivt att skrika på körskolelärare... Kanske ?

Charles gudmor sa...

Haha, det var exakt det som gjorde att jag inte klarade första uppkörningen. Jag kunde inte backa runt hörnet! På andra uppkörningen behövde jag inte göra det. Så jag kan nog fortfarande inte backa runt ett hörn. Och vet du vad? Jag har haft kortet i tio år och aldrig behövt göra det ;)

Anonym sa...

Varför ska man backa runt ett hörn? Vi är kvinnor och kör i regel inte fel och om vi skulle göra det får man väl åka kvarteret runt en gång till. Precis som man gör i en rondell ifall man missar en avfart. Fast jag mötte en backande bil i Brommarondellen en gång. Han hade missat sin avfart och löste det hela med att slå i backen. //Gina

Anonym sa...

Rättelse: Brommaplansrondellen heter den ju. //Gina