söndag 31 oktober 2010

Återigen: Var det verkligen så genomtänkt av oss att skaffa barn?

You just gotta love them tidsomställningar. Och det är så himla skönt att få en timme extra så här i vintermörkret.

Så att man kan gå upp klockan fem istället för sex.

7 kommentarer:

mimiamelie sa...

Tänk jag funderade också på det... I mitt fall så stannade maken ute på krogen en timme till så han var hemma vid halv sju och väckte samtidigt 4-åringen. Men tänker som så att sonen kommer snabbt i säng ikväll... maken lika så. (=hemmet för för mig själv ikväll, man får se det positivt!)

Fisken sa...

Inget är så vackert och rofyllt som att sitta vid köksfönstret och titta ut på ett kompakt mörket.

Knaada sa...

Jag fattar inte, varför lär man inte ungarna klockan direkt när dom föds!? Att leva i fem-sex år tillsammans med någon som inte har ett jävla hum om tiden verkar ju heldumt.

Anonym sa...

OJ det var tidigt....

Jonna sa...

Amatörmässigt. Du ska ju såklart offra din eeegentid med godis framför tv:n och hålla dem gnälliga och vakna en timme extra innan klockan ska ställas om.

Jenny sa...

Men Jonna.... Då måste man ju hålla reda på NÄR det blir vintertid. Vintertiden ger sig tillkänna genom att köksklockan och datorklockan visar en timme olika.

Maria sa...

Det kompakta mörkret kan dra åt helvete. Och vadå offra min egen tid för ungarnas skull - de skulle ju knappast göra samma sak för mig. Man måste ju ändå hålla hårt på rättvisan. Och visst är det heldumt att de inte kan klockan, men mina ungarna är rätt korkade när det gäller en massa saker (som orddelen i högskoleprovet till exempel - noll rätt liksom! Sug på den) så jag har inte förväntat mig något annat om jag ska vara ärlig. Här visar förresten alla klockor olika. Man får välja den som känns bäst.