torsdag 14 oktober 2010

Bloggtips

Men åh, har ni sett den här bloggen? Helt lysande! Synd bara att den har ett bäst-före-datum (nån gång måste ju ungen växa upp antar jag).

Det är ju precis det här man drömmer om innan man skaffar barn, att få en söt liten accessoar som man kan klä på vilka kläder man vill. Det är ju så det borde vara i alla fall.

Och istället får man bara dessa skrikande, bajsande saker som kräks överallt. Sjukt orättvist. Hur matchar man det till dagens outfit liksom?

Här är min favoritbild, hur fantastisk är inte den?

10 kommentarer:

BitterBettan sa...

Underbar! Men va den ungen måste sova!

De Tokiga Brokiga sa...

Jag tycker den är läskig, jag! Ungen ligger på exakt samma sätt på nästan alla bilder, och sover jämt. Antingen är den drogad eller inte på riktigt, för det där är inte normalt! Lite läskigt med en mamma som verkar leva för att klä ut sitt barn och arrangera avancerade bakgrunder till det. När hinner hon umgås med barnet mellan allt arrangerande och av-och påklädande, liksom?
Men vad vet jag, jag har aldrig fattat det där med barn som accessoarer....Mer än den chica spyan på axeln jag ständigt gick omkring med under några år....

MiaA sa...

Men...vafan...lever ungen? Ser ju helt död ut, ligger på exakt samma sätt på nästan alla bilder. Huh...otäckt.

Annika sa...

Otroligt häftiga bilder och rätt obehagliga på samma gång... Hur mycket meterial har människan hemma?? Och hur mycket tid och planerande går egentligen åt till denna märkliga hobby..?

Sarah sa...

Jag håller med ett par av ovanstående, jag tycker att det här är läskigt. Men visst, den här bebisen kommer också att vara vaken mer (får vi hoppas) och då kommer bloggen kanske likna din lite mer...

Greta sa...

Lite roliga, men någon har tydlgen för mycket tid över

Anonym sa...

Sjukt!

Maria sa...

Haha! Klart att ungen lever, den har faktiskt olika ställningar på de flesta av bilderna. Och jag tror knappast att hon behöver droga den för att ta de bilderna, barn i den åldern kan sova djupare än en björn som gått i ide.

Jenny sa...

Åh! Det var DET jag skulle gjort med min 20-timmar-per-dygn-sovare. Trist bara att jag inte hade fantasi nog till det....

Anna sa...

Live and let live...
Förresten... hur stor var chansen att vinna en jackpott på lotto?

Lillen sover bra, lever fortfarande, får uppenbarligen mat och värme och annars är vi väl lite olika "sjuk" allihopa, eller hur?

Kram
Anna