torsdag 14 januari 2010

Veckoslutshandling

Sådärja, nu borde vi klara oss över helgen. Champagne, praliner och ett paket blöjor. Möjligtvis att det kanske blir lite champagnebrist framåt lördagen, men det löser vi då.

Förlåt, vad sa du? Barnen? Jaaa, det finns väl lite rester i frysen eller nåt som de kan äta. Herregud, de är så små ännu. De fattar inte konceptet "god helgmat" ändå.

8 kommentarer:

Jenny E sa...

Jag hänger med över! Varför bytte du ställe? (nyfiken, eftersom jag också har blogg.se)

Jonna sa...

Jag noterar att Charles drar storlek fem i blöjor. Hrönn som är i runda slängar ett år äldre har fortfarande fyror. Hon är otroligt liten inser jag.

Sockiss sa...

jonna: nej. charles är nog bara innehavare av en väldans massa killekill-valkar. och så har han ju faktiskt biffat till sig på babysimmet. =) om jag förstått Maria rätt?

Sockiss sa...

maria! jag svarade på din fråga på min blogg.. osmart kanske. men vi kan utbyta mail om du har mer frågor.

Maria sa...

Jonna: Det är nog snarare Charles som är galet stor. Vid sex månader vägde han endast 0,5 kg mindre än vad Julius gjorde vid ett år. Snart får han börja med vuxenblöjor.

Emma: Det där med babysimmet var en besvikelse. Gjorde ingen nytta alls ;-)

Maria sa...

Jenny: Jag bytte för att jag var lite trött på att blogg.se var så krångligt "bakom kulisserna" om du förstår vad jag menar. Sen var jag sugen på något nytt också. Blogspot verkar vara lite roligare, lättare att göra en snygg blogg om man som jag hatar html (mycket mer användarvänligt), enda negativa är att de som sagt var inte har egen besöksstatistik och inte hellre listar och arkiverar alla kommentarer annat än direkt i bloggen. På blogg.se ser man ju sånt när man är inloggad plus att man kan få mejl om det också.

Agneta sa...

Shit vad bra du skriver!

Maria sa...

Tack, Stort och smått, vad glad jag blir!