söndag 24 januari 2010

Äntligen sömn!


Vi är väldigt exalterade över den här nya vällingen vi köpte till Charles idag, kvällsvälling.

Jag tar för givet att den innehåller något slags sömnmedel, titta bara på bilden av det djupt sovande barnet på förpackningen.

(Annars anmäler vi dem för vilseledande marknadsföring. Det finns faktiskt gränser för hur mycket man får lura oss konsumenter).

7 kommentarer:

Sockiss sa...

annars är det bara att ge honom en burk valeriana natt där locket är dåligt påskruvat och hoppas på att han kirrar biffen själv så du slipper få skäll?

Anonym sa...

När kommer städa rummet-gröten och somna på egen hand- juicen?

LillaGrå sa...

JAAA. Äntligen. Vi är med och masstämmer om det inte funkar.

Äh, väx upp! sa...

Ahaaaa. Det är så det är? Vi som har Nestlés nattvälling, med en larvig björn som gnuggar ögonen på framsidan. Förstår att detta är the real sova-som klubbad-säl-deal. Ska genast byta.

Maria sa...

Åh Emma, om du någon gång bestämmer dig för att skaffa barn kommer du bli en underbar mamma! Du har precis vad som krävs!

Sofie: Jag väntar och väntar jag också.

Lillagrå:Det lutar åt en masstämning just nu...

Äh, väx upp! Hold your horses, i morse vaknade han 04.22. Det är inte ens i närheten lika mycket knark som behövs i den där vällingen.

Anonym sa...

Jag hänger på masstämningen, jag har provat allt, sovgröt, nattvällingar osv osv från ALLA märken man kan tänka sig, du vet ju Maria att jag tom provat olika naturpreparat i desperat tro att ngt ska hjälpa.. Kan vi hoppas på ett stort skadestånd från alla dessa företag? för allt det här knarket ni pratar om att ge dom låter så dyrt tycker jag, men iof kanske vi kan få ngn grupprabatt?

Anonym sa...

Tänkte inte skicka anonymt men jag är för trött för att fatta hur jag ska få till det på ngt annat sätt.. :-) / Ulrika ( eller för dum men jag hoppas på det första)