fredag 29 januari 2010

I väntan på kräkningar

Jävla vinterkräksjukan. Nu härjar den tydligen vilt överallt och alla kan få den och alla kommer att dö och sen kommer världen att befolkas av kackerlackor och råttor. Som kommer leva strikt uppdelat naturligtvis.

Nästa helg fyller jag trettio. Helgen efter det åker jag till London. Gissa när jag kommer få helveteskräksjukan? Jag kommer vara sjuk hela februari. Jag kommer visserligen vara jävligt smal när allt väl är över, men frågan är om jag kommer vara så snygg ändå med grön ansiktston och frätfläckar på huden efter alla spyor.

Och jag vet precis var vi kommer få det ifrån, dagis så klart. Det har redan börjat där så smått. Alternativet är förstås att jag håller Julius hemma de här veckorna, men då är risken överhängande att vi kommer döda varandra. Och då blir det i ärlighetens namn inte heller så mycket firande eller turistande. Det är som att välja mellan pest och kolera. Eller som i det här fallet, spyor eller död. What to choose, what to chooooose?

Det får nog bli vinterkräksjukan ändå. Jag tror att jag kommer få bättre presenter då än om jag är död.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, men då så, lika bra att du börjar med önskelistan på en gång ;) så att världen inte ger dig fel presenter för då uppstår ju genast mecket att ränna runt med en magnetisk unge i butikerna och även om omvärlden kanske skulle uppskatta det så kan jag känna att det vore droppen som skulle få bägaren att rinna över.

I feel for you ;)

Maria sa...

Men ååååh, vad ska man önska sig då? Det står helt stilla i mitt lilla huvud - jag kan inte komma på någonting. Jag tycker att presentköparna borde komma på något snajdigt på egen hand!

Sockiss sa...

en bentley? duger det?

Jonna sa...

Jag väljer döden framför vinterkräksjukan. På sant.

Malin sa...

Kopiösa mängder brittiska pund! Så kan du gå loss i London, sen...

Maria sa...

Emma: tja, om du vill ge mig en sån så tackar jag väl inte nej direkt ;-)

Jonna: Ååååh, ångest. Jag vet ju att det är så jävligt, men eftersom det var över ett år sedan sist har jag liksom förträngt det. Fy fan.

Malin: Smart!

Sissel sa...

Och exakt vilken dag är det som vi ska gratulera på?

Maria sa...

Men så klantigt av mig att inte ha skrivit det redan (börjar ju bli hög tid att posta alla presenter nu), den stora dagen är nästa söndag. Den 7 februari. Eventuellt går världen under då också.

Anonym sa...

Ta det som en kvinna - kom hit och andas in kräksjukan så är du nog färdig med den till nästa lördag ska du se.

MissStorm sa...

Välj döden... Jag har spytt 1 gång i timmen sedan igårkväll... ojoj.