söndag 24 januari 2010

En söndag i chock

Herregudherregudherregud! Vi går lite runt i något slags chocktillstånd här hemma just nu, det kan inte vara sant. De ska skiljas! Herregud!

Hela min tro på förhållanden är i upplösningstillstånd, blir inte ett förhållande bättre för varje barn man skaffar? Och framförallt, blir det inte bättre om man dessutom skaffar ett från varje världsdel? Nu vet jag inte vad jag ska tro längre. Om någonting.

Herregud. Och vi som bara har två barn. Och från samma världsdel också! Det är kört för vår del. Lika bra att ta av sig förlovningsringen på en gång.

6 kommentarer:

PGW sa...

Nämen det är de där adoptionerna från Malawi som gör det. Se hur det gick för Madonna och hennes snubbe. Så länge ingen av dina barn är från Malawi så går allt bra vettu.

(Var det någon som hört talas om Malawi innan det blev Hollywods egna lilla barnfarm?)

Sockiss sa...

oh nej oh nej oh nej!!! jag har ju inga barn alls!! Hur göra?

Anonym sa...

Är dem gifta då (jag kommer inte ihåg sånt).. Om dem inte är det, så kanske det är sånt bröllopsförord som dem har skrivit och inte skilsmässopapper. Tänkte bara peppa lite! :-)

Knasterfaster sa...

Lugna ned dig. Det står att de "kan gå skilda vägar". Notera det lilla ordet "kan". Jag och min sambo kan också gå skilda vägar. Oftast går vi samma väg. Det beror på vart vi ska.

Maria sa...

PGW: Malawi var för mig helt okänt innan. Men så är jag ju ingen stjärna på geografi heller. Men jag blev lite mindre stressad nu iaf, för inget av barnen är ju från Malawi. Puh!

E: Du är körd.

frknfalk: Åh, hoppas hoppas du har rätt!

Knastefaster: Haha! Du har ju alldeles rätt. Jag blev bara så stressad ch orolig när jag såg rubrikerna. Björn och jag går nog också oftast skilda vägar faktiskt. Det är mest på helgerna vi inte gör det.

Magica de Hex sa...

Mycket skojsigt!