lördag 30 januari 2010

Varning för starka bilder


Charles fick tag i ett par solglasögon idag och förvandlades på bråkdelen av en sekund framför mina ögon till tjocke Mange från Flen som tycker att Göta Kanal 3 är en jävligt djup film, som aldrig frivilligt skulle läsa en bok - "för det är det bara kärringar och fjollor som gör" och som tycker att tubsockor till jeans från Coop och kavaj från Dressman är så uppklätt som det bara kan bli och duger gott till bröllop. Även ens eget.

Det var en fruktansvärt obehaglig upplevelse och han kommer inte få ha solglasögon igen så länge han bor under mitt tak. Dessutom kan vi härmed avsluta hela den här debatten gällande arv eller miljö, det handlar helt enkelt om huruvida man lyckats undvika solglasögon som dessa eller inte under sin uppväxt.

7 kommentarer:

Sockiss sa...

haha, han ser lite ut som om han undrar om nån vill ha spö?

Knasterfaster sa...

Jag tycker att det ser ut som om han försöker få lift. Värsta hitchhikern ju!

Maria sa...

E: Haha, ja han ville nog spöa den som satte på honom de glasögonen ;-)

Knasterfaster: Haha! Jag hoppas att du aldrig plockar upp liftare som ser ut som honom. Då blir du nog inte så långlivad ;-)

Gustav sa...

Jag tycker han påminner om en annan Magnus, han Samuelsson från Kisa. Styrkemannen som vann Let's Dance. Vem vet, det kanske blir lite Charles-ton när grabben blir äldre.
(jag vet att det är ett lågvattenmärke till ordvits, menjag kunde inte låta bli)

Maria sa...

Men Gustav! Inte kommer du från Göteborg heller? Eller gör du det förresten? Men du har rätt, han är freakishly lik Magnus Samuelsson. Usch, nu får jag lite rysningar här, det blir ju lätt rätt obehagliga paralleller att dra när det gäller storleken på dem också...

Gustav sa...

Nej, jag är tyvärr inte från Göteborg. Jag klassas nog mer som såndär sör-länning.
Men vad är det för läskigt med att se ut som en stor, stark och snäll lantbrukare från östergötland. En Torsten Flink kopia hade väl ändå varit värre...

Maria sa...

Nej, det kanske inte är så läskigt på samma sätt som monster i garderoben. Men tanken på att han som vuxen ska livnära sig på att släpa traktordäck och dra bilar med tänderna (eller vad han nu har gjort i sina dar) känns ganska skrämmande faktiskt. Jag ser helst att han har ett mer vuxet arbete. Ett där han inte går klädd i trikåer till exempel.

Torsten Flink däremot är lika läskig som monster i garderober.