tisdag 5 februari 2013

Tanten

Förstå det åldersrelaterade nederlaget i att inte kunna läsa färdigt en bok för att texten är för liten och därför skapar huvudvärk.

OCH JAG KAN INTE HA LÄSGLASÖGON EFTERSOM JAG REDAN HAR GLASÖGON!

Det sista är jag dock ganska nöjd över eftersom jag faktiskt bara är 32 (33) år och följaktligen inte ens vill tänka på läsglasögon ännu.

Men ja. Den övergripande känslan är ändå någon slags ålderskollaps. För liten text liksom.


6 kommentarer:

Sonja sa...

När jag kom till det problemet fick jag börja ta av mig glasögonen och köra näsan in i boken för att kunna läsa...

Anonym sa...

Klart du kan ha läsglasögon, du får helt enkelt byta när du läser. Nackdelen är dock att man inte ser något annat, att titta på saker på andra avstånd blir rejält suddigt men läsa går toppen!

Anonym sa...

Progressiva!

Damen sa...

Det är därför jag älskar min e-bok-läsare. Man kan förstora bokstäverna! Ju senare på kvällen, desto större bokstäver. (Och så kan man låna böcker direkt på biblioteket över nätet)

Pyspunka sa...

Det är jobbigt att bli gammal. Själv har jag börjat använda broddar och så äter jag Kalcipos-D. Sexy girl liksom....

Malin J sa...

Jag är 34, använder glasögon,läsglasögon, broddar och har en dosett för mina tabletter. Dessutom vill jag ha ett par nya stödstrumpor så jag slipper svullna ben. Jag har tjänat in en del pensionärspoäng.
Turligt nog så är jag gift med en man (året yngre än mig)som är halvflint, har tendens till gubbmage, gråspängt skägg och som älskar att sova i långkalsonger. Så jag behöver inte känna mig rädd över att bli lämnad ;-)