söndag 8 januari 2012

Tröttast

Åh denna långhelg, vilka planer jag hade på den! Jag skulle rensa, städa, fixa, plocka, pilla och bli en bättre människa.

Jag hann städa ur skafferiet.

Men oj vad jag städade ur det å andra sidan, herregud. Vi pratar havregryn som gick ut 2010, flera påsar ris med bara småskvättar i och - och här kommer första priset - typ två år gamla barnmatsburkar! Men oroa er inte, de håller i ett och ett halvt år till ungefär. Där kan vi prata hållbarhet.
Men sen hann jag inte så mycket mer innan Stora Tröttheten infann sig.

Och sen dess har jag inte orkat göra någonting annat än att halvligga i soffan och kolla twitter/spela wordfeud/spela solitaire. Jag har inte ens orkat läsa! Knappt orkat gå på toaletten faktiskt.

Så jag antar att natten som kommer nu är vad man brukar kalla för kritisk. Antingen så överlever jag, eller så dör jag helt enkelt av trötthet och handlingsförlamning.

Jag hoppas ju givetvis på det första.

6 kommentarer:

Charlotte sa...

Hoppas också på det förstnämnda =)

Du blir säkert piggare nu när du har så fint i skafferiet. Eller hur? Visst blir man pigg av sånt? Eller? För annars tänker jag faktiskt inte städa mitt.

Nea sa...

den där förmågan att tro sig hinna så mycket mer av tiden än vad man gör..den känner jag igen! ^_^

Anonym sa...

Hallo!

Tack för härlig läsning!!!
Har tilldelat lite kärlek till dig:
http://cinso.wordpress.com/2012/01/09/min-forsta-award/

Suzan sa...

Skönt att rensa ut lite! =)

Johanna sa...

När jag och min kille bodde utomlands i två år och min bästa kompis och hennes kille hyrde vår lägenhet, började min kompis med att skicka ett mail som lät ungefär såhär.

"Hoppas du inte blir sur nu, men vi städade ut ert skafferi lite... Alltså jag har sparat allt, slängde bara det som var mer än två år för gammalt. Resten är kvar! Hoppas det var okej".

Svarade givetvis att vi ville ha kvar allt, även det som är tre år för gammalt. Or not!

Det hon slängt var bland annat linser som min killes ex hade köpt när hon bodde i den här lägenheten, och då har jag och D har ändå varit ihop ganska länge, några år sådär. Så det var ju helt ett helt "uppdaterat" skafferi kan vi väl säga.

Såatte. Gamla barnmatsburkar som inte ens gått ut än? Du ligger i lä. ;)

Mindecor sa...

Såg precis att du fått ett bloggaward av en annan läsare men det kan inte hjälpas. Du får helt enkelt stå ut med att du får ett av mig också, ja inte är det mitt fel att du är så skoj.