fredag 4 november 2011

Man ska frysa in vintern och svettas in våren. Ju!

Hej alla ni som har era tjockaste tjocka dunjackor på er redan nu när det är typ tio plusgrader ute dygnet runt, vad ska ni ha på er sen när det blir kallt på riktigt?

Alltså, jag bara undrar, det är liksom inte så att det spelar någon roll för mig eller så.

Ni får naturligtvis klä er som ni vill.

Antar jag.


14 kommentarer:

Tina sa...

Jag veeet!!! Stackars barn som redan går i vinteroveraller...

Agneta sa...

Jag undrar samma sak. Skulle inte drömma om att ta fram tjockjackan innan vi har minusgrader (och så fryser jag ihjäl när det är precis ovanför nollan)

Sandra sa...

Min dotter blir precis vansinnig om hon inte får ha sina vinterkläder på morgonen. "Men jag fryyyser ju!" vrålar hon trots att man försöker intyga henne om att det FAKTISKT är 12 plus ute vid halv sju.

Me and my dark secrets sa...

Det är ju snarare vår än vinter just nu och håller med - vinterkläderna ska man ta fram när det börjar bli kallt, riktigt kallt.

Julia sa...

Kunde inte hålla med mer. Det är samma människor som sätter på sina hästar täcken i oktober fastän de håller på att odla vinterpäls. Dumheter!

Nipe sa...

Det är som när man är på Kanarieöarna och går runt i shorts och linne. Alla spanjorer man möte har uggs, jeans och täckjacka.

Cina sa...

Just nu ser man många olika stilar ute. Idag flera män i shorts & t-shirt samtidigt om man vrider på huvudet går andra i dunjackor, märkligt

Hanna sa...

Jag tycker inte om att frysa när det inte behövs helt enkelt! När det blir vinter däremot kompletterar jag med en halsduk och klarar mig utmärkt med precis samma jacka.

Vad jag däremot undrar är varför min dotter alltid är så påbyltad på förskolan. Att jag lämnar overall, jacka och byxor där innebär att de kan anpassa klädseln efter vädret, men det gör de inte...

Det är svårt att klockan 7 på morgonen veta hur varm eftermiddagen kommer bli.

Sus sa...

Jag har haft vinterjacka i några veckor redan. Jag klarar inte av att vara ute annars. Hellre varm jacka än att bli kall o förkyld. Jag fryser oftast inte om vintern då det blir minusgrader trots att jag har samma jacka sen.

Malin C sa...

Mm... jag vet, funderar lite på det själv oxå, vad jag ska dra på mig framöver när det blir riktigt kallt.
Barnen däremot klär jag tunnare nu (så slipper dom frysa sen..=)

Potatishäxan sa...

Ha ha jag började med vinterjacka för det var lite småkallt ett par dar. Men fy fan så svettigt det blev sen. Så nu åkte den av igen. Gött!!

Carolina sa...

Jag har haft långkalsonger sedan början av oktober....
Har inte tagit fram tjockjackan än dock

Anonym sa...

Jag tänker som du. Jag har en jackraket om fem jackor för att kunna ta fram det rikitgt tunga artilleriet sist, när kylan trodde att jag inte hade mer att ge.
Däremot är jag inte säker på att det finns någon vetenskaplig grund för att göra så.

LillaUlle sa...

Har också funderat över det. De kommer ju inte kunna röra sig sen när de måste ha 4 lager tröjor på sig under de tjocka dunjackorna för att inte frysa liksom... Å andra sidan såg jag en kille som gick lite väl i överdrift när det gäller att frysa in vintern: han spatserade omkring i shorts och tunn tröja. Utomhus alltså ;)