söndag 18 oktober 2015

Åka t-bana

Tydligen kan jag inte lägga upp bilder med min bloggapp (BlogPress) utan att de blir pixliga när man läser bloggen i en webbläsare? Vafalls?

Jaja, den här bilden blev ändå suddig så den får ni ändå:Ni ser de här två (nu ännu mer) suddiga och glada typerna? De åkte t-bana in till stan SJÄLVA idag och mötte upp sin mormor. Där köpte de Halloweendräkt och käkade glass med godis på och sen tog de t-banan hem igen. Storebror höll lillebror i handen när de skulle kliva av så att de inte skulle tappa bort varandra i trängseln. Och jag blir så himla glad och rörd över att de vill och vågar, men nästan mer glad och rörd över att vi (eller JAG. Vi fokuserar mest på mig här, det är ju ändå MIN blogg) är så bra föräldrar som ger våra barn den här friheten. För jag må vara en grinig, sur och usel mamma i många andra avseenden, men frihet och självständighet är ändå två fina grejer jag ger mina barn. High five på den!

3 kommentarer:

Jenny sa...

Men så himla stort! Nu kan ni ju typ snart skicka iväg dem och storhandla!?!

bella sa...

jisses, nu blir jag imponerad. av samtliga inblandade. om jag hade haft barn hade jag aldrig vågat skicka dom ensamma. jag tycker att det är läskigt att åka tunnelbana även med maken. tycker att många av personerna på tunnelbanan ser ut som massmördare eller ligister, jag är rädd för dom helt enkelt.

Maria sa...

Jenny: Ååhh, ljuva tanke! Problemet är väl bara att de enbart skulle komma hem med typ godis och chips. För alla pengar.

Bella: Haha, tycker du att det är läskigt även mitt på ljusa dagen?