lördag 4 oktober 2014

Hösten och träsken

Alltså den här hösten? Den är ju fin och så men ba PANG! BOM!

Jag är så trött! Jag har gått ner i tid och jobbar mindre än jag någonsin gjort men ändå däckar jag v a r j e kväll efter att barnen somnat. Rakt ner i soffan och skoningslöst rakt in i någon slags utmattningskoma.

Jag orkar inte umgås. Inte titta på tv. Inte läsa. Inte blogga. Inte twittra. Inte göra någonting. Tar jag mig för någonting, typ går ut och springer, måste det ske innan åtta. Annars skulle klockan lika gärna vara halv fyra på natten och en främling knallat in i vårt sovrum, väckt mig och frågat om jag var sugen på en tvåmilatur. Det händer ju bara inte.

Men. Nu pratar vi om någonting roligare, idag sprang jag tjurruset. SÅ HIMLA ROLIGT! Helt sjukt att nån ens anmäler sig egentligen egentligen, ett 10 km långt lopp rätt ut i skogen varav stora delar bestod av simturer i asdjupa stinkande träsk. Men det är tydligen sånt jag gillar?! Jättemycket!

Så här fin blev man efteråt:Fler träsk åt folket!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kanske dags att kolla att det inte är något fel på hormonerna? Jag fick underproduktion på sköldkörteln efter min graviditet. Jag var konstant trött tills jag började äta Levaxin. Tydligen jättevanligt.

Freja sa...

Jag är helt däck, men så är jag ju sjuk oxå. Tjurruset låter som en verklig utmaning, roligare än ett vanligt lopp kan jag tänka mig!

Hanna sa...

Det låter faktiskt som ett lopp jag skulle kunna ställa upp i! Det ligger någon slags primitiv lycka i att jobba sig genom lera och bli så där skitig :)

Tantaugusta sa...

Alla verkar lyriska efter Tjurruset. Inte utan att jag är lite sugen att testa nästa år.

Mika sa...

Gravid?
Förkyld?
Järnbrist?
Jag somnar också. Överallt. Jag är lite förkyld, absolut inte gravid och alldeles för trött för att ta mig till läkare för att kolla järnvärdet.