söndag 18 maj 2014

#79

Alltså, jag blir galen. Jag kan FORTFARANDE inte lägga ut bilder här. Jävla skitblogg. (Jaja, jag finns som sagt på Instagram som vmhih, välkomna dit. DÄR kan man minsann publicera foton).

Hursomhelst, idag har vi skaffat en barnvakt. Ni vet, en sån där snäll och bra tonåring som kommer hit ibland och leker med barnen och får betalt för det så att inte våra föräldrar behöver få magsår över att vi ber dem om hjälp hela tiden med att passa barnen.

Först grillade vi henne förstås med tuffa frågor, man vill ju inte anställa vem som helst. Till exempel undrade Charles om hon slänger skräp i naturen? Det gör hon INTE sa hon, så nu är hon nån vi kan ringa när vi behöver hjälp att passa barnen. Alla vet ju att de som inte slänger skräp i naturen är bra och rekorderliga människor.


1 kommentar:

Westrahult sa...

Är hon dessutom scout så är saken klar. Heeelt pålitlig. Som sopsorterare i alla fall och det är väl nästan det som barnvakteri handlar om. Eller? Instragraam kan jag däremot inte stava till utan kräver att du fixar elektroniken hemma!!