måndag 11 november 2013

den dummaste dumheten

Det här med att jag sitter uppe och slösurfar istället för att passa på att sova de få timmar som Frank sover i egen säng, det skulle faktiskt kunna vara definitionen av dumhet.

kjhgakghaökghadvkhdsfagkjdhf. Det är så min hjärna låter när den försöker rättfärdiga att jag sitter kvar här i soffan när klockan är halv elva.

8 kommentarer:

Mirijam sa...

Kunde inte hålla med mer!

Mirijam sa...

(Alltså att jag också gör det, inte att du är dum i huvudet)

Karin sa...

Det är en frihetsgrej, det där. Men jag håller kanske med dig om att det eventuellt finns bättre sätt att manifestera sin fria vilja på.

Maria sa...

Mirijam: så himla korkat faktiskt.

Karin: Jag tror inte ens att det är en frihetsgrej för mig (men för Björn är det nog det) utan en lathetsgrej. Det är för jobbigt helt enkelt att resa sig upp ur soffan!

Etta sa...

Usch, så där håller jag också på. Och blir lika irriterad på mej själv varje gång. Tror att jag gör det bara för att jag KAN.

Smilla sa...

Jag blev fast i Game of Thrones precis efter förlossningen. Helsmart. "Åh är du trött, förstår, småbarnsår" (ja eller GoT ;)

Maria sa...

Etta: ibland är man inte så himla bra för sitt eget bästa!

Smilla: Hahaha! Jag vet precis vad du menar, när Julius var nyfödd sände TV4 Alias om nätterna. De hade EN trogen tittare: jag.

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Hihi ja det der kallas nu mera "egen tid" her hemma...