tisdag 24 juli 2012

Men man kan ju drömma lite

Ibland vill jag säga upp lägenheten och jobbet hemma i stan och flytta ut till ett enormt gammalt trähus ute på landet och odla egna grönsaker och bli författare och skriva fantastiska romaner medan Björn jobbar på distans och barnen leker kreativt och charmigt på tomten och i huset medan jag skriver. Och lagar nyttig mat under tiden.

Men sen kommer jag på att jag inte kan skriva mer än en halv sida innan jag tröttnar (och det finns sån himla liten efterfrågan på så korta romaner) och att jag är mörkrädd och inte ens kan odla krukväxter och att jag gillar att kunna gå på after work efter jobbet och sen åka t-bana hem (alltså, inte att jag brukar göra det, men jag KAN. Om jag vill) och att ha minst fem olika gym inom 30 minuters väg hemifrån med en massa roliga träningspass att boka och då stänger jag ner Hemnet-appen och äter lite glass istället.10 kommentarer:

Anonym sa...

Med tanke på vissa komentarer i det andra inlägget här ville jag bara säga att du är inte ful. På något sätt och alla vi som följer din blogg. Även om vi gör det i det tysta är beviset på att det är en fantastisk blogg. Fortsätt. ;) Marie

Johanna sa...

Haha, EXAKT sådär håller jag också på! Allra mest tänker jag det där med landet när jag inser hur BILLIGA hus det finns där. Man kan bo i ett slott och betala samma som för en minilägenhet i stan. Sjukt.

Och sen kommer jag på att jag nog inte vill bo långt ute på landet, för jag skulle bli uttråkad direkt. Och jag kan inte snickra något alls (fast jag gärna låtsas det), kan inte odla grejer eller laga grejer och kan ej heller saker om gamla hus. Hur man sköter dem och så. Så troligtvis kommer det att sluta med ett hus lagom nära stan den dag vi köper hus. Ganska exakt så jag själv är uppvuxen, med skog och sjöar alldeles om knuten men bara 10 minuter in till stan.

Och det är ju ett rätt gött mellanting ändå, tänker jag.

Miss Upsey Daisy sa...

Jag vill vara sådär pysslig. Men jag är inte det alls. Jag är typ sämst i världen och jag skulle då rakt inte gifta mig med mig själv.

Jocke sa...

fan vilken dålig blogg du borde sluta blogga å sen växa upp du e så dålig å en dålig förälder !!! tur att du har björn han e bra

Eva sa...

Jocke: Är det inte dags för dig att gå hem och lägga dig nu? Du verkar ha varit uppe lite för länge, och behöver nog sova en stund. Och be mig inte möta dig på plattan, jag bor inte i Sverige :-)

Jocke sa...

Haha, Eva, vad leker du egentligen? Dra.

Jocke sa...

Jag har nu anmält denna blogg !!

Unknown sa...

Å jag förstår precis vad du menar! Vill också gärna ha fönstref fullt med blommande pelargoner året runt, stå med rutigt förkläde & en plåt nybakade bullar och se ut på lyckliga barn som leker i den gigantiska trädgården som är full med dignande äppelträd.
Som sagt var - man kan ju alltid drömma ;)

Anonym sa...

Bästa bloggen!

Anonym sa...

Mycket dålig blogg detta. Jag förstår inte var du får din motivation från!