söndag 15 april 2012

Budget

Eh, jag tror att jag just tog det här begreppet "budgetbröllop" till en helt ny nivå. *klickar hem en eventuell bröllopsklänning från H&M*.

Men det är väl ok att skriva "valfri klädsel dock ej klänningar från H&M" i inbjudan?


7 kommentarer:

Anonym sa...

:-)
Jag klickade hem en från Kina. Kom på 15 dagar och kostade bara lite mer än HM och mindre än Blocket :-)
//Marie

Potatishäxan sa...

Det är ju alldeles lysande! Kanske ett artikelnummer bara - Klädsel: Allt utom 88-2547

=)

Jojjo sa...

Haha klart man kan, det är ju DITT bröllop!

Cin sa...

http://lamorosa.se/ *rekomenderar*

Svägerskan köpte klänning på HM. Jag lät sy upp min, special. Båda var jättefina, men i efterhand kan jag nog tycka att hennes( som både var bedårande vacker och billigare) var bästa valet.

Min klänning... hade jag visserligen på bröllopsmässan och dyl efteråt... men vad gör man med dem annars liksom? ;-)

Myggan sa...

Eller så kan du köpa min klänning. Enkel men fin, använd 1 gång (fast det brukar ju brudklänningar oftast vara), reglerbar stl 38-40½ snörning i ryggen, underkjol, handskar, väska, skor i stl 39 och har nog tom en sjal att slänga över axeln. Allt blir ditt för en tusing :) Skulle det va intressant så hör av dig vetja :)

Ellinor sa...

Hej!
Det här kommer låta jättekonstigt men jag har en NIXA aldrig använd i stl 44 ( har ingen aning om vad du har för storlek) och jag undrar ifall du är intresserad för en billig peng.

Mia sa...

Hej ! Halkade in på din härliga blogg, helt underbar att läas många skratt och man känner igen sig. Jag köpte min bröllops på KappAhl för 10 år sedan och alla tyckte den var underbar. Mia