torsdag 13 oktober 2011

Där ser man

Ni vet det där som alla 18-åriga killar på gymmet tror försiggår inne i damernas omklädningsrum? Det där med att det springer runt en massa halvnakna tjejer som stretchar, sminkar sig och fixar håret i endast iförda stringtrosor alltså.

Det är inget som bara finns i killarnas huvud om vi säger så.

Och tänk, jag som inte ens trodde att det fanns någon som använde stringtrosor längre.
9 kommentarer:

Vaktis sa...

Hehe. *hehe*

yllet sa...

oooh but it does! style never goes out of fashion eller vad är det man brukar säga..? :/

Sonja sa...

Ha, ha...
Trodde inte heller att stringtrosor användes nå mer....
Tydligen är dagens ungdomar inte så "upplysta" och välinformerade som man kan tro...

Em sa...

Min kompis fick en gång stå och sminka sig bredvid en fullkomligt naken kvinna som också sminkade sig i säkert en kvart efter gymmet. Alltså vi snackar inte ens stringtrosor. Känns inte riktigt helt ok..

Maria sa...

Själv fick jag nästan ett par bröst i ansiktet i morse när jag sträckte mig fram för att koppla in hårfönen. Så himla synd att jag inte var en 18-årig kille.

Carolina sa...

Jag har svårt med avståndsbedömning pga synfel så jag går alltid för nära folk och möbler och dunkar in i dem. Häromdagen var folk en naken kvinnas rumpa i omklädningsrummet på gymet........ Jag riktigt daskade henne på rumpan. Det kändes inte heller helt OK.

Heidi sa...

För sisådär 9 år sedan när jag var till ett badhus och skulle duscha efteråt så ställde jag mig i en dusch som var precis till höger när man gick in i själva duschrummet.

In kommer en tjej som var 7-8 år äldre än vad jag (18) var då och går rätt in till höger där jag står och krockar därmed med mig. Eh.. joråsåatt.

Hon bad om ursäkt och sa att hon är så van vid att alltid ta den duschen och det brukar vara ledigt så hon var i sin egna lilla värld och stegade liksom bara rätt in. Jag log besvärat och fortsatte schamponera håret.

Hon ställde sig i duschen bredvid och började KONVERSERA med mig. GAH! Jag vill inte föra samtal med främmande tjejer i ett duschrum när jag står och duschar och är helt naken.

Det var liksom inte bara en mening i var som utbyttes, nä hon frågade om jag pluggade och isåfall vad och vad ska jag göra under kvällen (?!) osv.

Då fick jag lebbvarningar. Jag skyndade på lite och lämnade henne kvar där i duschen själv. Kände liksom inte riktigt för att duscha längre eftersom 5 minuters pratande fick räcka mer än väl.

Hon hade givetvis skåp i samma länga som jag.. lucky me liksom.. konversationen fortsatte. Kan inte gärna ignorera eller säga "ursäkta, kan du sluta prata med mig?"

Fy fan. Traumatiserad än.

Annika sa...

Hehe, ja tyvärr är den där pojkdrömmen ingen illusion... Jag har inget emot string, jag använder det själv för att jag tycker det är bekvämare och mindre "knöggligt", men jag skulle aldrig få för mig att springa runt på semi-offentlig plats iförd enbart sådana. Inte i "vanliga" trosor heller för den delen...

Anonym sa...

Hm... jag är kvinna ålder 42 o har typ alltid string.
Fast jag springer inte runt offentligt endast iklädd dem - har vett att duscha hemma efter träningen....