fredag 11 mars 2016

Gud älskar inte alla barnen

När jag tittar på Instagram är alla ute i solen och ser så där modelligt glada och snygga och fräscha ut, med pigg blick och håret på svaj.

Själv sitter jag blek och glåmig och plufsig hemma i mitt soffhörn med feber för femte jävla dagen i rad och istället för pigg blick har jag ögoninflammation. Jag tänker INTE lägga ut det på insta.

Men ha det så kul, alla ni som är friska! Verkligen.4 kommentarer:

Johanna sa...

Blää krya på dig! Om det är till någon tröst är jag inte heller ute i solen och vår:ar mig, sitter och skriver på jobbet på en text som måste bli klar, med lätt huvudvärk pga ätit för mycket matadormix som min kollega korkat nog ställt jämte mig. Men feber låter iofs sämre. Krya på dig!

Mammahäxan sa...

Äh! Tror inte på Instagram. Det finns filter att lägga på varje bild och säkert bakgrunder man kan lägga till i efterhand. De flesta sitter nog bleka och snoriga hemmavid men du är i alla fall uppriktig och ägnar dig inte åt photoshop.

/nina sa...

Exakt lika sjuk som jag! Sitter hemma och har levt på Dayquil och Nyquil i en vecka, lungorna håller mig sällskap som en liten pipande fågel, ögonen riskerade att brinna upp och ta med sig resten av huvudet... Hatar verkligen influensa, men du är inte ensam, trust me! Bor granne med en människa som jobbar på 1177...

Maria sa...

Johanna: Tack! Och Matadormix? Really?

Mammahäxan: Men de ser ju så fräscha ut allihop!

Nina: Åh, krya på dig!