måndag 18 maj 2015

Tandkräm

OCH NU GJORDE JAG DET IGEN! Postade ett par tre inlägg och trodde att jag var igång på riktigt med bloggandet igen och författade flera nya inlägg i huvudet och så ba nej. Det räcker visst inte att bara skriva dem i huvudet för att de ska synas här? Who knew.

Jaja, nu till något viktigare - tandkräm. Alltså ärligt? Vi har typ fler olika tandkrämer hemma än vi är medlemmar i familjen. Är det så samhället ska se ut? Vi har en tandkräm för de som har fyllt ett år men inte tio och är minst tre år yngre än en åttaåring, en annan tandkräm är för de som nästan är tonåringar men ändå inte utan fortfarande kollar lite på Barnkanalen ibland. En tredje tandkräm vänder sig till såna som gillar Hello Kitty men inte får borsta tänderna själva ännu och som ABSOLUT INTE får gå ensamma till skolan ännu. Osv osv osv.

Snart måste vi bygga ut badrummet för att få plats med alla tandkrämer OCH VARFÖR ERBJUDER INTE BVC KURSER I TANDKRÄMSKUNSKAP?

Skandalöst.

2 kommentarer:

Karin sa...

Japp. Åt helvete är det att man inte får bättre vägledning om tandkräm. Även vuxna behöver det. För även om man bestämt sig för att det är Finimun som gäller så finns den ju i 32 varianter. Subtila, undanglidande, lockande allihop, men vafan - vilken ska man köpa! Konsumentverket (finns det?) HJÄLP!

Andra året i Hjo sa...

För att inte tala om tandtråd, munskölj, eltandborstar och annat skit. Pekfingret och ett halvt glas saltvatten duger gott.