måndag 6 april 2015

Påsken 2015Det var faktiskt sol varenda dag den här påsken! Svinkallt och blåsigt och minusgrader på nätterna, men jag menar det syns ju inte på bilderna så det räknas faktiskt inte.
Så team mjukisbrallor var ute större delen av alla dagar. Oftast utan att direkt göra något.
En dag kom en av grannarna över med en blomma och hembakta tuppkakor. Vi har hus i världens bästa by faktiskt.
Sen gick jag över en dag till en nyöppnad liten minipresentbutik mitt i byn och handlade lite grejer som jag inte behöver. Ägaren var så himla trevlig och jag gick in på Facebook för att gilla hennes affär, men kände att jag såg så jävla dryg ut på min profilbild att jag ville ta en ny. För det är ju helt normalt. Att fixa ny profilbild innan man gillar något på Facebook för att inte riskera att nån tycker man ser dryg ut menar jag. Eventuellt behöver jag kanske jobba pyttepyttelite på mina issues med att alla måste älska mig. Verkligen yttepyttelite. Hursomhelst, här ler jag mitt allra odrygaste leende. Visst ser jag ut som någon man skulle kunna vara kompis med?6 kommentarer:

Anonym sa...

Ett migblirdusnartkärileende😄
/Sofie på Järnvägsgatan

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Helt normalt, of course. Själv försöker få till en profilbild som ska se naturlig ut. Som att det inte är jag som har tagit den utan någon annan har helt spontant knäppt en bild på mig. Funkar sådär. Just nu ser jag dessutom astrött ut på min bild, men det är ju rätt symptomatiskt med livet så det är okej.

Elin sa...

Men tallrikarna på väggen, har ju likadana assietter ju!! Tycker du ser lagom odryg ut på bilden ;))

Colombialiv sa...

Hahahaha!

PS Mkt bra profilbild.

Anonym sa...

Såklart!

Anna sa...

Helt normalt, jag har iofs en blomma som profilbild på fejjan nu, men jag har faktiskt ändå haft samma tankegångar, det gällde då iofs att jag väntade med att gilla/följa/bli vän med eftersom min man råkat ändra mitt namn till Human Insan (Mer om den historien på min blogg) och jag inte kunde byta tillbaka på ett tag. För övrigt ser du väldigt mycket ut som någon man skulle vilja bli vän med och inte det minsta dryg.