söndag 24 augusti 2014

Och så skulle det ha varit en länk i förra inlägget också ja

Ah men alltså! Jag glömde ju länken i förra inlägget! Herregud! Jag menade ju inte att ni bara skulle få läsa lösryckta meningar och sen automatiskt tycka att jag har rätt i min kritik.

Så. Här hittar ni texten.

Sen kan ni tycka att jag har rätt i min kritik.

2 kommentarer:

Karin sa...

Läser inläggen i omvänd ordning och kommenterade nästa inlägg utan att ha läst Mauds synpunkter på dagens dagisbarns situation. Barking up the wrong tree, tänker jag. Hon beskriver ett underbemannat dagis. Hon verkar känna att hon inte räcker till och så hamnar hela skulden på föräldrarna. Jobbigt! Och när föräldrarna skuldbeläggs börjar de gå ner i arbetstid, hämta lite tidigare och då blir det liksom status att hämtas tidigare och kvar blir de ungar som inte har föräldrar som har råd att gå ner i arbetstid, eller hela uppsättningen far- och morföräldrar som kan rycka in. Lösningen heter rimlig storlek på barngrupperna, inte mer dåligt samvete åt föräldrarna.

smultronpaj sa...

Jag håller med dig. Den där artikeln har retat gallfeber på mig i flera månader och många av mina kollegor (jobbar naturligtvis på förskola) tycks tycka att den är som bibeln. Jösse säger jag. Blir så upprörd att jag inte ens kan uttrycka mig ordentligt. Bäst jag är tyst! Idioti.