onsdag 23 april 2014

#54

Det kan aldrig ha varit en småbarnsförälder som ritat det genomsnittliga svenska badrummet.

För vilken förälder som helst hade ju fattat värdet i att göra det enda rummet med lås på dörren (det vill säga det enda rummet som man kan få vara ifred i i alla fall en två, tre minuter åt gången) bara aningens mysigare än det här. Jag snackar inte mycket, men en fåtölj hade väl åtminstone kunnat få plats? Jag menar, man sitter ju så himla obekvämt där på toalettstolen när allt man vill är att få andas lite i sin ensamhet.


5 kommentarer:

Tre Gringos sa...

Finns säkert vadderade toaringar att importera från England. Då ingår troligtvis även den lilla mattan framför toastolen.

Westrahult sa...

Du skulle gilla mitt! 16 kvadratmeter stort. Gammalt badkar på tassar, 1,90 långt och ca 80 cm djupt. Det behövs en gigantisk oekonomisk varmvattenberedare. Kristallkrona och allt i lila, vitt och svart. Gammaldags nytillverkade blandare och lite annat krusidull. Och så toalett, handfat, duschkabin och tvättmaskin också. Ja, jag är en lyckligt lottad människa. Jag har ju inga barn heller..... Låset är med andra ord helt överflödigt. Har ni vägarna förbi Kalmar, så går det bra att få provbada.

Maria sa...

Tre Gringos: Jag älskar England och engelsmännen, men de är allt lite dumma i huvudet. Det måste man ju ändå säga.

Westrahult: Vilket drömbadrum!

Erika sa...

I väntan på drömbadrummet kanske ett tjockt täcke eller en luftmadrass i badkaret ge lite flärdfull schäslongkänsla? Om du skippar glasögon/linser och släcker lampan alltså... ;)

Maria sa...

Erika: Smart!