tisdag 4 december 2012

Det var den kalla falukorven i soffan som ledde till det långa fängelsestraffet

Charles är så himla jobbig just nu. Eller rättare sagt, han har det så himla jobbigt just nu och därför har vi också det. En riktig familj delar allt osv.

Allt är i alla fall fel hela tiden, han ska inte ha den mössan på sig inte sätta på sig overallen innan vantarna inte äta middag inte gå hem från förskolan inte stanna kvar på förskolan inte andas inte inte inte. Och när vi äntligen kommer hem på eftermiddagen så orkar jag helt enkelt inte tjafsa mer utan när vi andra sätter oss till bords för att äta middag får han helt enkelt sitta kvar i soffan och äta kall stekt falukorv och babybelostar (alternativt springa runt och leka).

Så nu är hans framtid körd. Vi vet ju alla att barn som inte ätit middag vid bordet tillsammans med resten av familjen blir grovt kriminella.


9 kommentarer:

Unknown sa...

Usch ja, förstörd för all framtid. :)

Fröken K sa...

Å alltså, tack, tack, TACK!!! Förlåt, men det är verkligen så väldigt, väldigt befriande att läsa om andra barn, förutom mina alltså, som är, eller jag menar, HAR det jobbigt.

Mathilda sa...

Då vore vi nog alla körda och det är vi ju inte, eller vi har i alla fall våra ljusa stunder ibland :)

Singelmamman sa...

Åh. Stackars honom. Inte kul. INTE!

Stackars er också.

Ida sa...

Är det sant? Då kanske Charles och min Viggo kan bilda ett tufft gangstergäng tillsammans i framtiden!

Potatishäxan sa...

Känns som att jag läser om min Viktor. Som är 6 och för att tala i klarspråk - pissjobbig. Allt vi serverar är äckligt förutom bruna bönor för det vill han ha varje dag och allt ska förtäras i soffan framför tv:n. De får kanske dela cell, han och Charles.

Damen sa...

Jag vet inte om jag tror på det där med grovt kriminell. Jag har ju sett en bild på när han dammsuger. Det ser så käckt ut. Städar interner sina celler själva? I så fall kommer han nog att ha det rent och prydligt i alla fall.

Frida - Militärmamman sa...

Haha!! =D

Etta sa...

Haha, ja så är det! ;-)