lördag 11 december 2010

Hej bomb

Det känns fräscht att vara i en lägenhet i ett kvarter i centrala Stockholm som är helt avspärrat på grund av att nån sprängt sig till döds där. Det känns ännu fräschare att gå därifrån och hitta ett bilbatteri i trappuppgången där.

Men vad vet jag om sånt. Att polisen utanför bad oss gå därifrån i rask takt efter vi hade att berättat om batteriet var nog bara för att de inte gillade våra kläder. Eller nåt.

9 kommentarer:

inte skyldig sa...

Åh! Hörde om det där. Helt galet ju! Här är man i Underlandet och alla ba ååh ska du dit det är så farligt och så bara händer DET DÄR hemma!

Malin J sa...

Helt jävla sinnessjukt! Sverige är inte skonat ifrån dårar. Den saken är säker.

Singelmamman sa...

Nä men! Vad har jag missat nu igen? Era kläder verkar ju vara ett hett ämne... men så djävla intressant kan det ju inte vara.

Colombialiv sa...

Usch vad otäckt! Hoppas bilbatteriet bara var från en oaktsam miljömarodör och inget annat.

Anonym sa...

Så obehagligt!

Anonym sa...

Lite mesig bombare tycker jag...måste först parkera lagligt på Bryggargatan för att Drottninggatan är en gågata...sen gå med en massa dynamit på sig som går av för tidigt innan han hinner till Drottninggatan...Om det varit seriöst hade han väl mejat med bilen på Drottninggatan och sprängt skiten där...Tror inte det var någon seriös terrorist...mer ett psykfall..

Mika sa...

Superfräscht.... verkligen...

Maria sa...

klantig terrorist eller inte, det är jävligt obehagligt att han ens har försökt döda och skada en massa oskyldiga människor. Och det är förjävligt att sd kommer få en massa nya sympatisörer.

Sockiss sa...

terroristfan var nog mobbad i skolan för "för tidig utlösning" då med.