lördag 27 februari 2016

Det går bra nu

Kommer till landet och upptäcker

1. att mössen har dansat inte bara på bordet när vi varit borta, utan även på diskbänken i stekpannan i vår säng i soffan och säkert en massa andra ställen också. Fezt!

2. Vattenpumpen har gått sönder så vi har inget rinnande vatten alls. Ännu mera fezt! Men nu har Björn köpt en ny vattenpump och låtsas som att han vet vad han håller på med.





Och jag, jag gör som man alltid gör i såna här lägen. Jag bär över disken till grannens diskmaskin.




Nu ska jag dricka vin. Jättemycket vin. Hejdå!

fredag 26 februari 2016

Löss? Säger mig ingenting.

"Det går löss! Massor av löss! Minst hundra barn i klassen har löss! Ni MÅSTE luskamma era barn HELA helgen!" stod det på en lapp utanför Charles klassrum i morse.

Så eftersom vi åkte till landet direkt efter jobbet i eftermiddags gjorde jag det enda rätta: lämnade luskammen hemma med flit. För vem fan vill upptäcka att nån i familjen har löss när man bara har utedass och kallvatten i köket i två dagar?

*visslar lyckligt ovetande*

Hata pollen

Haha! Så himla gulligt att jag i flera år ba "nä, men jag är nog inte pollenallergisk. Jag har ju inga andra symptom än huvudvärk. Och det är nog bara en slump att jag har migränliknande huvudvärk every fucking day i typ två månaders tid just när det är pollensäsong".

Fast på ett sätt kan jag ju inte klandras, för man vill ju inte vara En Sån liksom. Allergier är töntigt.

Hursomhelst, hassel har börjat blomma! Kul va? Om man gillar huvudvärk alltså. Nobelpriset i medicin till den som kommer på medicin som fungerar.

söndag 21 februari 2016

Jag och mina personligheter

Jag vill flytta resa klippa mig köpa nya kläder skaffa nytt yrke skaffa en annan personlighet bli stark bli smal och  ä n d å  bara bo kvar här för alltid. Vill knappt använda bilen av rädsla för att inte få parkering när jag kommer tillbaka. Vill inte resa varken med eller utan barn pga extrem dödsångest. Orkar inte gå till gymmet.

Såatteh. Det går bra nu.

lördag 13 februari 2016

M to the ELLO

Alla har vi olika stil när vi kollar på mellon. Vissa med chips, andra med mer... färgglad props.














True story

Sjukt rolig grej hände idag på Charles handbollsträning förresten. Innan samlingen skulle börja ropade tränaren ut att någon hade glömt sitt kort parkeringsautomaten och det var inte mitt kort!

Jag var dock naturligtvis redan på väg dit med skamsen min för att hämta det innan tränaren berättade att det stod "Mimmi" på det. Mimmi! Det heter ju faktiskt inte jag.

Hursomhelst, det var väldigt oansvarigt av Mimmi att lämna det där. Mimmi - du borde verkligen ha bättre koll på din grejer, hör du det?

torsdag 11 februari 2016

Min allra snyggaste vinkel

Alltså man förstår ju varför barnen på jobbet somnar så snabbt varje dag på vilan - om de har ögonen öppna tvingas de nämligen titta på det här:





söndag 7 februari 2016

Vi får se hur nästa års födelsedagsfirande blir. Björn känns lite tveksam.

Jag: Du, du sa ju att det här var min födelsedagshelg eftersom jag fyller år på en söndag i år?

Björn: Ja?

Jag: Nästa år fyller jag ju år på en tisdag, blir det min födelsedagsveck...

Björn: Nej.

Jag: Jo men...

Björn: Nej.

Jag: *drar in luft*

Björn: N e j.

Jag: *öppnar munnen*

Björn: Nej.

fredag 5 februari 2016

Tvåårstrotset, you're KILLING me!

Alltså, jag vill ju såklart inte skicka iväg honom till en uppfostringsanstalt. Herregud, han är ju faktiskt bara två år!





Nej, jag vill bara åka iväg själv. Jävligt långt bort. På obestämd tid.